Головна » Друкована продукція » 2022 » Математичні родзинки вчителю початкових класів

Математичні родзинки вчителю початкових класів

Математичні родзинки вчителю початкових класів (з досвіду роботи вчителів Кіровоградської області) : [навчальний посібник] / упорядник Олена ЧЕРНЕЦЬКА. – Кропивницький, 2022. – 60 с.

Збірка презентує різнорівневі інтерактивні завдання з математики для учнів 4 класу, створені за допомогою інтернет-сервісів вчителями Кіровоградської області.

Виконання подібних тренувальних вправ є узагальненням і систематизацією навчального матеріалу, актуалізацією їх знань та вмінь щодо формування уявлень та застосування досвіду математичної діяльності для пізнання навколишнього світу, слугує мотивацією учнів до навчально-пізнавальної діяльності.

За результатами виконання навчальних завдань на певному етапі опанування програмовим матеріалом із теми, що закріплюється, вчитель може отримати об’єктивну інформацію про досягнення групи взаємопов’язаних очікуваних результатів навчання та надати учневі можливість у підвищенні рівня реалізації навчальної діяльності.

Розроблений матеріал охоплює більшість змістових ліній курсу та може бути використаний для закріплювального повторення під час організації освітнього процесу вчителями та під час самостійної роботи учнями 4 класу.

Завантажити