Головна » Друкована продукція » 2021 » Комунікативні завдання та ігри на уроці німецької мови

Комунікативні завдання та ігри на уроці німецької мови

Гринюкова Р. А. Комунікативні завдання та ігри на уроці німецької мови: [навчально-методичний посібник] / Р. А. Гринюкова. – Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2021. – 48 с.

Посібник містить всебічне дослідження та розкриття сутності поняття «комунікативна компетентність». Автор пропонує сучасні методичні поради щодо організації навчання і комунікації на уроці, а також підбірку ефективних завдань та ігор (групових, рухливих, рольових та ін.), які вчитель може використовувати на уроках німецької мови як у початковій, так і в профільній школах. Частину ігрових та комунікативних завдань вибрано з підручників видавництв Hueber та Ernst Klett Sprachen. Поєднання на уроці гри та комунікації допоможе учням відчути емоційне задоволення не тільки від досягнення результатів, але й у процесі мовленнєвої діяльності. Під час відтворення автентичних ситуацій значно акцентовано увагу на використанні сценічної гри.
Комунікативні завдання та ігрові прийоми, представлені в посібнику, мають універсальний характер та можуть використовуватися для вивчення інших іноземних мов.

Завантажити