Головна » Друкована продукція » 2020 » Підвищення рухової активності учнів 5-11 класів на уроках фізичної культури засобами інноваційних варіативних модулів навчальної програми

Підвищення рухової активності учнів 5-11 класів на уроках фізичної культури засобами інноваційних варіативних модулів навчальної програми

Підвищення рухової активності учнів 5-11 класів на уроках фізичної культури засобами інноваційних варіативних модулів навчальної програми: (з досвіду роботи) [Збірник] / упорядники: Віктор БЛОХІН, Микола КОРОБОВ. – Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського, 2020. – 80 с.

У збірнику подані методичні матеріали за новим Державним стандартом та оновленою навчальною програмою з фізичної культури для основної та старшої школи (5–11 класи), плани-конспекти для реалізації варіативних модулів навчальної програми «Футбол», «Бадмінтон», «Степ-аеробіка», методичні поради щодо проведення уроків з акцентом на особливості розвитку рухових якостей учнів різних вікових періодів, методичні рекомендації щодо складання та використання учбових карток, використання інформаційно комунікаційних технологій на уроках фізичної культури та орієнтовний перелік інвентаря й обладнання, потрібних для вивчення нових варіативних модулів.

Збірник розрахований на вчителів фізичної культури, захисту України, керівників секцій та гуртків фізкультурно-спортивного та військово-патріотичного напрямів.

Завантажити