Головна » Друкована продукція » 2019 » Формування громадянської компетентності засобами сучасного змісту шкільної суспільствознавчої освіти

Формування громадянської компетентності засобами сучасного змісту шкільної суспільствознавчої освіти

Формування громадянської компетентності засобами сучасного змісту шкільної суспільствознавчої освіти (з досвіду роботи вчителів історії, правознавства та громадянської освіти Кіровоградщини) : [методичні розробки для вчителів історії, правознавства та громадянської освіти] / укладачі: Черткова Н. С., Відіборенко І. В. – Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2019. – 72 с.

У методичних розробках висвітлено питання формування громадянської компетентності на уроках історії, правознавства та громадянської освіти з досвіду роботи вчителів Кіровоградщини. Відтворено прийоми як традиційної методики, так і інноваційних педагогічних технологій. Матеріали спрямовані на формування та вдосконалення громадянської компетентності учнів, розвиток професійної майстерності вчителів суспільствознавчих дисциплін, удосконалення освітнього процесу з історії, правознавства та громадянської освіти.

Видання розраховане на вчителів, які викладають історію, правознавство та громадянську освіту.

Завантажити