Головна » Друкована продукція » 2018 » Інтенсифікація підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики (стереометрія)

Інтенсифікація підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики (стереометрія)

Ізюмченко Л.В., Ботузова Ю.В., Ткаченко Л.А. Інтенсифікація підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики (стереометрія): [навчальний посібник]. – Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2018. – 92 с.

Посібник містить необхідний ілюстративний матеріал до теоретичної частини та практичну частину (приклади розв’язування задач, задачі для самостійного опрацювання), а також тестові завдання шкільного курсу геометрії з теми «Стереометрія», що допоможе більш раціонально розподілити час при підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання.

Завдання різнорівневі і включають всі основні типи тестів, які використовуються при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання.

Видання стане реальним помічником учням закладів загальної середньої освіти та вчителям математики – для всіх, хто має бажання систематизувати і повторити шкільний курс геометрії з даної теми та досконало, поглиблено і всебічно підготуватись до участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Завантажити