Головна » Друкована продукція » 2018 » Аналітико-інтерпретаційна діяльність суб’єктів навчання у процесі роботи  над художнім твором: навчально-методичний посібник

Аналітико-інтерпретаційна діяльність суб’єктів навчання у процесі роботи  над художнім твором: навчально-методичний посібник

Аналітико-інтерпретаційна діяльність суб’єктів навчання у процесі роботи  над художнім твором: навчально-методичний посібник / за наук. ред. І. О. Небеленчук. – Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2018. – 184 с.

У посібнику подані уроки позакласного (додаткового) читання з української та зарубіжної літератур. Посібник є результатом роботи вчителів обласної творчої групи з проблеми «Аналітико-інтерпретаційна діяльність суб’єктів навчання у процесі роботи над художнім твором». Подано матеріал навчально-практичного спрямування, проаналізовано окремі твори зі списку творів для додаткового читання, що зазначений у додатках до програм, показані методичні прийоми роботи з текстами на самостійне опрацювання, презентована аналітико-інтерпретаційна робота.

Посібник адресовано учителям української мови і літератури, зарубіжної літератури, а також усім, хто цікавиться питаннями викладання літератури як мистецтва слова.

Завантажити