Головна » Друкована продукція » 2017 » Компетентнісний підхід у навчальному процесі початкової школи : збірник матеріалів обласної творчої групи вчителів початкових класів

Компетентнісний підхід у навчальному процесі початкової школи : збірник матеріалів обласної творчої групи вчителів початкових класів

Компетентнісний підхід у навчальному процесі початкової школи : збірник матеріалів обласної творчої групи вчителів початкових класів / упорядник Н.Г. Тіхонова. – Кропивницький, 2017. – 124 с.

До збірника включено навчально-методичні матеріали учасників обласної творчої лабораторії вчителів початкових класів з проблеми «Формування предметних компетентностей молодших школярів у засвоєнні змісту початкової загальної освіти» та представлено конспекти уроків і позакласні заходи, розроблені відповідно до чинної навчальної програми для загальноосвітніх навчальних закладів (1-4 класи).

В основі групування матеріалу – ідея впровадження компетентнісного підходу на уроках в початковій школі. Запропонований навчально-методичний матеріал уможливлює використання вчителем на уроках різноманітних форм і прийомів учіння з метою формування й розвитку компетентного учня в умовах впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти.

Видання адресоване учителям початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Завантажити