Головна » Друкована продукція » 2016 » Щоб у серці жила Батьківщина

Щоб у серці жила Батьківщина

Щоб у серці жила Батьківщина (до 25-ї річниці незалежності України). Методичні рекомендації для проведення Першого уроку в 2016/2017 навчальному році / укладачі: Ю.В. Міцай, С.М. Пляка, Л.А. Гайда, Н.І. Дяченко, О.П. Третяк. – Кіровоград: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2016. – 112 с.
Видання містить методичні рекомендації для проведення Першого уроку в 2016/2017 навчальному році на тему «Щоб у серці жила Батьківщина»  (до 25-ї річниці незалежності України), метою якого є поглиблення знань учнів з історії України та процесів державотворення, усвідомлення важливості та цінності ідеї власної державності.

Також подано історико-краєзнавчий матеріал для проведення виховних годин, запропоновано огляд сучасних книг українських письменників для дітей, представлено орієнтовні розробки уроків і позакласних заходів, що різняться структурою та вибором методичних прийомів і форм роботи.

Для ефективної організації Першого уроку у виданні є низка додатків, зокрема: орієнтовані завдання та запитання для учнів 1-4-х класів; тексти для читання в початкових класах; рекомендований перелік документальних фільмів, присвячених подіям українського державотворення.

Методичні рекомендації адресовані керівникам навчальних закладів, їх заступникам, класним керівникам, учителям, бібліотекарям, керівникам гуртків, працівникам методичних служб, учнівській молоді та батьківській громадськості, усім, хто цікавиться питаннями виховання учнівської молоді.

Завантажити