Головна » Друкована продукція » 2012 » Різнокольоровий світ творчості

Різнокольоровий світ творчості

Гагаріна Н.П. Різнокольоровий світ творчості: Навчально-методичний посібник. – Кіровоград: Видавництво КОІППО імені Василя Сухомлинського, 2012 – с.

У посібнику висвітлено досвід роботи Світлани Котляренко, вихователя дошкільного навчального закладу № 73 «Червона квіточка» м. Кіровограда, опорного з питання вивчення і творчої реалізації Базової програми розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі» та впровадження спадщини Василя Сухомлинського. Вихователем пропонуються дидактичні та ілюстративні матеріали, рекомендації до організації та створення колективних робіт під час знайомства дошкільників із рідною природою та навколишнім світом, при вивченні тем з розвитку мовлення, художньої літератури та математики.

Видання рекомендоване педагогічним працівникам дошкільних навчальних закладів, працівникам відділів, управлінь освіти, районних (міських) методичних кабінетів, що відповідають за дошкільну ланку, завідуючим дошкільними навчальними закладами та студентам педагогічних навчальних закладів.