Головна » Друкована продукція » 2011 » Зовнішнє оцінювання: здобуток незалежної України

Зовнішнє оцінювання: здобуток незалежної України

Зовнішнє оцінювання: здобуток незалежної України. Методичний посібник (до 20-річчя незалежності України та 5-річчя запровадження ЗНО)/За заг. ред. к.п.н. А.А. Кендюхової. – Кіровоград: Видавництво КОІППО імені Василя Сухомлинського, 2011. – 108 с.

У посібнику представлено аналіз організації та проведення процедури ЗНО у 2011 році та його результати в Кіровоградській області.

Вони висвітлюють особливості цьогорічної кампанії зовнішнього оцінювання, інформаційні дані про результати навчальних досягнень випускників загальноосвітніх навчальних закладів в таблицях та діаграмах.

Інформація може бути корисною працівникам відділів, управлінь освіти райдержадміністрацій, міських рад, методичних служб, керівникам загальноосвітніх навчальних закладів, педагогам, які працювали під час тестування у базових навчальних закладах, вчителям, які викладають базові дисципліни в основній та старшій школі, для аналізу отриманої інформації, організації та проведення відповідної роботи з педагогічними кадрами, батьками та учнями в межах окреслених питань.